07. – 20.02.2004.
|
|
izložba
Clubture:podaci
Izložba "Clubture: Podaci", Galerija Nova, Zagreb, 2004. Izložba u partnerstvu WHW-a, Platforme 98.1 i Multimedijalnog instituta mi2 kao dio projekta "Zagreb-Kulturni Kapital Evrope 3000"

ORGANIZATORI:
Što, kako i za koga/WHW, Platforma 9.81, Multimedijalni insitut [mi2], SU Klubtura

Galerija Nova, Teslina 7, Zagreb
07/02 – 20/02/2004.

Clubture mreža realizira se na nekoliko međusobno povezanih razina. Uz programsku i suradničku razinu koja se realizira kolaborativno osmišljenim programskim i projektnim linijama, ključno je uvođenje inovativnog strukturnog modela koji testira i u praksu uvodi drugačije modele odlučivanja, financiranja i distribucije, modele koji ne ovise o političkim i institucionalnim utjecajima.

Izložba CLUBTURE : PODACI inovativan je model podnošenja izvještaja široj javnosti, to jest izvještavanja koje preciznom analizom učinka svoga djelovanja ne nudi tek samozadovoljan pogled na realizirane programe, već posredno upućuje i na različite aspekte toga djelovanja zahvaćajući problematiku profiliranja programa, zadobivanja prostora trajne vidljivosti, djelovanja u prostoru grada te odnosa prema publici i drugim institucijama.